Els bombers de Xàtiva van intervenir, encara que no van haver d’excarcerar a cap víctima atrapada

Segons publiquen els companys de Comarcal CV, 16 persones van resultar ferides en un accident que es va produir la vesprada del divendres passat en l’Autovia A7 a l’altura de Xàtiva i en el qual es van veure implicats un autobús i un camió. 

Segons va explicar el centre d’emergències, els ferits, cap de risc vital, van ser traslladats a través de tres unitats de SVB i una ambulància convencional als hospitals de Xàtiva, Alzira, Gandia i Ontinyent. 

De les 18 persones ferides nou són dones, huit homes i un menor. Dues dones de 19 anys, una dona de 18 anys i dos homes, de 22 i 35 anys, van ser evacuats amb xicotetes ferides i contusions lleus, a l’hospital d’Ontinyent, en una de les ambulàncies de suport vital bàsic. En una altra unitat SVB es van traslladar a l’hospital de Lluís Alcanyís de Xàtiva, altres quatre persones que presentaven poli contusions. Es tracta d’una dona de 18 anys i de tres homes de 24, 26 i 57 anys. 

La tercera ambulància SVB va evacuar a altres tres dones, de 18, 25 i 38 anys, a l’hospital Francesc Borja de Gandia. Les tres van ser assistides amb ferides diverses per talls i contusions en la cara. 

Finalment, l’ambulància convencional va traslladar a altres sis persones amb excoriacions, a l’hospital la Ribera d’Alzira. Són tres dones de 18, 19 i 25 anys; dos homes de 22 i 32 anys i un menor de 17 anys. 

Els bombers de Xàtiva també van intervenir, encara que no van haver d’excarcerar a cap víctima atrapada. Van ajudar a evacuar als passatgers fins a un lloc segur i van donar les primeres assistències fins a l’arribada dels mitjans sanitaris.