Xàtiva invertirà 153.000 euros en la II fase del Pla de Seguretat de Vies UrbanesEl regidor de Serveis Públics, Nacho Reig, ha comentat que "aquestes actuacions són reivindicacions constants dels veins"
foto Xàtiva invertirà 153.000 euros en la II fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

Es tracta d'una inversió cofinançada per la Diputació de València -que aportarà 95.000 euros- i per l'Ajuntament de Xàtiva que invertirà 58.000 euros.

En aquesta segona fase, que tindrà una durada de dos mesos i està previst que finalitze abans de la Fira de Xàtiva, s'actuarà al casc urbà de la ciutat completant en primer terme les zones en les que es va iniciar el canvi lumínic durant la primera fase. Està prevista l'execució de més de 70 carrers, prioritzant les zones on existeix perill per als vianants i aquelles en que cal incrementar la seguretat.

Es realitzaran dos tipus d'intervencions. Per una part la col·locació de nous retrofits, en substitució de les bombetes led que han donat un mal resultat; i d'altra banda alguns carrers tindran un canvi de la lluminària completa, on a més de les bombetes es canviarà el capçal de la farola.

El regidor de Serveis Públics, Nacho Reig, ha comentat que “aquestes actuacions són reivindicacions constants dels veins”.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal