Xàtiva instal·larà senyals per localitzar els hotels de la ciutat i crearà una app turísticaMariola Sanchis, regidora de Turisme, també ha anunciat que s'ha publicat una convocatòria d'ajudes de l'Agència Valenciana de Turisme destinades a millorar els serveis turístics
foto Xàtiva instal·larà senyals per localitzar els hotels de la ciutat i crearà una app turística

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Xàtiva celebrada dilluns va acordar la sol·licitud de dues subvencions a l'Agència Valenciana de Turisme.

Els programes als quals s'opta contemplen, d'una banda, inversions en adequació i millora dels serveis i recursos turístics i, d'altra, l'impuls a la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana. En total, l'Ajuntament sol·licitarà ajudes per valor de 60.000 euros.

La regidora responsable, Mariola Sanchis, també ha anunciat que en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 12  de maig, s'ha publicat una convocatòria d'ajudes per a l'any 2017 de l'Agència Valenciana del Turisme dirigides a empreses, associacions, federacions i fundacions, destinades a la millora de la competitivitat dels serveis i productes turístics de la Comunitat Valenciana.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal