Xàtiva acull una Jornada per analitzar la problemàtica d'accesibilitat als espais públicsLa trobada va repassar les possibles solucions i les mesures a prendre davant aquestes dificultats
foto Xàtiva acull una Jornada per analitzar la problemàtica d'accesibilitat als espais públics

L'Ajuntament de Xàtiva va acollir el passat divendres una Jornada per tractar la problemàtica de l'accessibilitat als diferents edificis i espais públics per a persones discapacitades o amb mobilitat reduïda.

En la sessió van estar presents l'Alcalde i la Regidora d'Urbanisme així com els tècnics municipals, Policia Local i membres de la Confederació Espanyola de Persones Amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) i de l'associació de Xàtiva contra la Esclerosi Múltiple del Àrea 13.

La Jornada va analitzar els problemes i solucions referents a l'accessibilitat a edificis de vivendes, mitjans de transport, edificis públics i espais naturals, a més d'explicar els factors d'èxit en referència al tipus d'usuari i les seues dificultats, els nivells d'exigència i la metodologia a aplicar. També s'ha repassat la normativa i s'han recalcat les mesures que s'han de prendre en espais com rampes i plataformes, banys, places d'aparcament, parcs o mobiliari urbà.

La segona tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme Cristina Sunyer, va explicar que la Jornada servia per tindre altra visió sobre la situació dels afectats.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal