Vora 3.000 turistes visitaren el Castell de Xàtiva en el Pont de Tots SantsDes del dijous 1 i fins diumenge 4 de novembre, un total de 2.880 persones visitaren la fortalesa de la capital de la Costera.
foto Vora 3.000 turistes visitaren el Castell de Xàtiva en el Pont de Tots Sants

Aquestes  dades que arriben després de la seua recent inscripció en el Club de Producte Turístic Grans Castells i Palaus d'Espanya.

Curiosament, el dia de major afluència de públic va ser dissabte 3 de novembre, amb un total de 890 visites, mentre que el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants, es van produir 757 visites. El diumenge el Castell va rebre un total de 704 visites i divendres 2, malgrat ser dia laborable, es registraren 529 entrades.

D'altra banda, per tercer any consecutiu, Xàtiva va exposar els seus atractius turístics a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Amb aquesta iniciativa, Turisme aprofita la gran afluència de públic i la proximitat de la capital del Comtat per donar a conèixer el ric patrimoni monumental i cultural de la ciutat, en un esdeveniment que frega els 400.000 assistents any rere any.

A l'estand s'exposaren les distintes publicacions de promoció turística, com ara la guia "Xàtiva monumental", tríptics, fullets d'allotjaments, restaurants i gastronomia, a més de publicacions específiques sobre el castell i les rutes temàtiques dissenyades per a visitar la nostra ciutat.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal