Un pas subterrani unirà a 18.000 veïns de l'Alcúdia de Crespins i Canals amb l'ajuda de la DiputacióEl projecte consisteix en la supressió del pas a nivell actual i la construcció d'un subterrani
foto Un pas subterrani unirà a 18.000 veïns de l'Alcúdia de Crespins i Canals amb l'ajuda de la Diputació

L'Alcúdia de Crespins podrà veure realitzada una antiga reivindicació del municipi, la construcció d'un pas subterrani que unisca al municipi amb Canals i a una població de 18.000 persones. Després del vistiplau d'Adif que tècnicament és una infraestructura viable, l'Ajuntament del municipi ha sol·licitat el suport de la Corporació provincial, en una visita del president, Jorge Rodríguez a la localitat.

“El fet que 18.000 persones tinguen un accés senzill i segur és suficientment important perquè la Diputació de València manifeste la seua voluntat d'implicar-se en aquesta solució”, ha reconegut Rodríguez.

Per la seua banda, el regidor municipal ha assegurat estar “molt content i agraït a la institució provincial pel seu compromís amb els pobles, per donar-nos autonomia i suport en projectes tan importants com aquest”. El projecte consisteix en la supressió del pas a nivell actual i en la seua substitució la creació d'un subterrani que permeta la connexió entre el municipi i Canals.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal