L'IVASPE condecora a 26 policies locals de XàtivaEl dinstintiu que s'atorga als professionals de la localitat és la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc
foto L'IVASPE condecora a 26 policies locals de Xàtiva

L'alcalde Roger Cerdà, junt a la regidora de Policia Local, Mariola Sanchis, assistien ahir a l'acte de lliurament de condecoracions a la policia local de la Comunitat Valenciana.
26 agents de la Policia Local de Xàtiva han estat condecorats en una cerimònia per ressaltar la tasca, l'esforç i la professionalitat dels quasi 10.000 policies que integren aquest cos de seguretat a la Comunitat. L'acte, presidit pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Maria Ángel, es va celebrar al pati interior de les instal·lacions de l'IVASPE, a la localitat de Xest. La comitiva de Xàtiva va estar acompanyada per l'intendent principal, Antonio Collado.
Concretament, la distinció que s'atorga als policies de Xàtiva és la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc, com a reconeixement a la trajectòria professional durant 25 anys de servei en el cos. Els agents condecorats són Antonio Villagrasa, Francisco Barberà, Fernando Bañón, Rafael Valor, Miguel Bellido, Antonio Molina, Héctor Díez, Vicente Sanchis, Rafael Sanz, Ana M° Gosalbes, Saturnino Figueroa, Joaquín Terol, Gerardo Aparicio, Juan Manuel Carmona, José Gracia, Amalio Picó, Antonio Soler, Ricardo Ferrer, José Luis Gomar, Sergio de la Rosa, José J. Revert, José Luis Navarro, Pablo Rodríguez, José Ramón Tormo, Arturo Tormo i Alfredo Soler.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal