Les inversions de la Diputació de València a Xàtiva arriben als 3 milions d'eurosEl diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, va visitar ahir la capital de la Costera per conèixer de primera mà els projectes finançats amb fons de l'àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València.
foto Les inversions de la Diputació de València a Xàtiva arriben als 3 milions d'euros

Altur es va reunir amb l'alcalde, Roger Cerdà; junt amb la regidora d'Urbanisme, Cristina Sunyer, i el regidor de Cultura, Jordi Estellés, per conèixer el projecte a l'Ermita del Puig, que constarà de la novena fase, i que es podrà dur a terme amb els 150.000 euros destinats de subvencions a obres de restauració per a la conservació de béns immobles de la província de València.

El diputat de Cooperació Municipal, a més, ha pogut visitar les obres d'habilitació per al futur Museu del Corpus de Xàtiva que començaren el passat mes de juny. L'actuació compta amb un pressupost de 50.000 euros, gràcies a la subvenció RIHA que atorga la Diputació de València.

Amb aquestes intervencions, són ja 3 milions d'euros els fons, que la Diputació de València ha destinat a Xàtiva en aquesta legislatura.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal