L'all tendre torna a ser protagonista a Xàtiva amb la celebració de FirAllEnguany com a novetat es celebrarà un concurs gastronómic
foto L'all tendre torna a ser protagonista a Xàtiva amb la celebració de FirAll

Hui a les 19h, a la Casa de Cultura, està previst l'acte del pregó de FirAll 2017 que donarà eixida a tot un seguit d'activitats al voltant de l'all tendre durant tot el cap de setmana. A més, es celebrarà el I Concurs Gastronòmic on 7 restaurants de la ciutat participaran en un certamen amb el requisit que l'all tendre figure entre els ingredients de les especialitats presentades.
D'altra banda, dins de la programació de la segona edició de FirAll, continuen les visites d'escolars de la ciutat als camps d'alls tendres de l'horta de Xàtiva.
Pep Gimeno Botifarra i el productor d'alls José Guerola han fet les delícies dels menuts explicant-los les peculiaritats d'aquest conreu entre acudits i cançons populars. La regidora d'Educació, Amor Amorós no s'ha volgut perdre aquesta ocasió i durant la jornada d'ahir  va acompanyar al grup de professors i alumnes durant l'excursió pels camps de conreu de l'all tendre de Xàtiva.
La regidora d'Educació ha comentat que enguany està previst que participen més de 150 alumnes i que la finalitat és obrir l'escola.

Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal