L'acord de compravenda de Santa Clara obté l'aprovació de la comissió de riscos del SantanderEl procés d'adquisició del Real Monestir de Santa Clara per l'Ajuntament de Xàtiva avança segons allò previst.
foto L'acord de compravenda de Santa Clara obté l'aprovació de la comissió de riscos del Santander

Una comissió de valoració de riscos del banc Santander ha aprovat ja els termes de l'acord a què ambdues parts van arribar un parell de setmanes enrere. Com es va informar, l'import de l'operació ascendeix a 2.050.000 euros.

Els termes de l'acord de compravenda d'aquest immoble, declarat Bé d'Interés Cultural amb categoria de monument el 18 de juliol de 2003, inclouen la condició d'escripturar la compravenda abans de la finalització del present exercici. Es baralla la primera quinzena de desembre com a data possible de la firma del document.
Aquest fet comportarà el pagament de mig milió d'euros com a primera de les quatre anualitats acordades amb l'entitat financera per a la satisfacció del preu de compravenda de Santa Clara, anualitats que s'allargaran fins al proper 2021. Aquesta modalitat de pagament evita que l'Ajuntament de Xàtiva haja d'endeutar-se per a fer front a l'operació.

Cal recordar que aquesta actuació comptava amb una provisió de fons de mig milió d'euros del Pla Director d'Inversions Xàtiva Creix.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal