La Policia Nacional ha detés en Xàtiva a tres persones per un delicte de robatoriEls detinguts li van llevar a la víctima una bandolera amb 185 euros i documentació
foto La Policia Nacional ha detés en Xàtiva a tres persones per un delicte de robatori

Agents de la Policia Nacional han detés en Xátiva a un home de 37 anys, i dues dones de 30 i 31, els tres d'origen espanyol, com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència o intimidació, temptativa de detenció il·legal i desobediència i resistència a l'Autoritat després d'apoderar-se d'una bandolera que portava un home de 32 anys, emprant una pistola simulada amb la qual li van agredir en el cap, unes brides per a intentar subjectar-ho i un teaser amb el qual li van donar descàrregues elèctriques. Els agents van lliurar a la víctima la bandolera que li havien arrabassat, en l'interior de la qual tenia 185 euros i documentació.

Els fets van ocórrer en Xàtiva quan els agents que realitzaven labors de prevenció de paisà van ser alertats perquè es dirigiren a un carrer on pel que sembla un home havia sigut víctima d'un atracament amb pistola.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc i van localitzar a un home visiblement nerviós i alterat, que després de ser atès pels agents va indicar l'adreça de fugida dels autors.

Els policies van esbrinar que un home hauria amenaçat a la víctima amb una pistola en eixir de sa casa i colpejar-li en el cap amb ella mentre dues dones li propinaven descàrregues elèctriques amb un taser amb forma de llanterna.

Els agents també van esbrinar que els sospitosos van intentar immobilitzar a la víctima amb unes brides sense arribar a aconseguir-ho a causa de la resistència, arrabassant-li la bandolera per a posteriorment fugir.

Els policies van donar diverses batudes per la zona, i van localitzar al sospitós juntament amb les dues dones que portaven la bandolera de la víctima que en adonar-se de la presència policial van fugir a la carrera en diferents adreces.
Els tres detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal