Jorge Herrero es postula com a candidat al PP de Xàtiva per a les eleccions de 2019El regidor porta 16 anys al Consistori, 12 a òrgans de govern i els últims 4 a l'oposició.
foto Jorge Herrero es postula com a candidat al PP de Xàtiva per a les eleccions de 2019

L'actual regidor del Partit Popular a Xàtiva, Jorge Herrero, va anunciar ahir mitjançant un comunicat la seua intenció de presentar-se per a poder optar com a candidat pel seu partit a les properes eleccions municipals de 2019.

Herrero és regidor de l'Ajuntament de Xàtiva des de fa 16 anys, exercint fins 2015 tasques de govern i formant part de l'oposició durant aquesta última legislatura. Arran de les últimes eleccions va decidir dimitir com a president del partit a nivell local per a passar a formar part de la Junta Gestora.

El comunicat emès per Herrero expressa que la militància del partit i la ciutadania tenen dret a conèixer aquesta informació per a que prime la igualtat d'oportunitats a l'hora de voler participar en aquest tipus de processos.

Herrero ha continuat explicant que desitja un procés d'elecció obert i transparent, malgrat que reconeix que la reglamentació estatutària del partit i la situació de l'executiva local i provincial no permeten obrir processos de primàries vinculants.

El postulant com a candidat del PP a Xàtiva per a 2019 finalitza el comunicat demanant que es done veu a les bases, i que es tinga en comtpe als possibles candidats abans de prendre qualsevol decisió.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal