HyM obri la seua nova tenda al públic al Centre Comercial Plaza MayorCentenar de clients visitaren al nova tenda de la reconeguda marca en el dia de la seua apertura
foto HyM obri la seua nova tenda al públic al Centre Comercial Plaza Mayor

Centenars de clients visitaren la nova tenda que la reconeguda marca de moda H&M va obrir, en el matí d'ahir, en el Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva.
L'alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, tampoc va faltar a la cita. Segons declaracions de Cerdà, “per a Xàtiva aquesta nova obertura significa d'una banda la creació de 21 llocs de treball i per una altra el fet que arribe una de les tendes de moda referent”. En aquest sentit ha explicat que “H&M és una marca reconeguda que aporta un nou punt de venda que atraurà a més gent a la nostra ciutat”.
Per la seua banda, el director comercial del centre, Fran Ródenas, ha assegurat sentir-se “molt satisfets perquè l'obertura d'H&M és fruit d'un treball de més d'un any i significa una consolidació de la moda en el centre comercial ja que es tracta d'una marca de referència a nivell nacional i internacional i va a suposar un pol d'atracció per a la comarca”.
El nou local comercial consta d'una sola planta amb 1.800 metres quadrats destinats a zona de venda. Disposa de departaments dirigits a qualsevol client i inclou les col·leccions de dona, home, xiquets i moda jove.
Pel que fa al personal, s'ha contractat a 21 persones de la comarca.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal