El subdelegat del Govern confía en que el tram l'Alcúdia - Moixent estiga finalitzat en 2018José Vicente Herrera, subdelegat de Govern, va recordar que el ministeri de Foment està treballant per solucionar aquest problema
foto El subdelegat del Govern confía en que el tram l'Alcúdia - Moixent estiga finalitzat en 2018

El subdelegat del Govern a València, José Vicente Herrera Arrando, ha rebut als alcaldes de Moixent, Vallada, Montesa i la Font de la Figuera juntament amb dos membres de la Plataforma Ciutadana "Duguem el tren a Moixent". En aquesta reunió, se li ha traslladat la problemàtica que està comportant que la línia C2 de rodalies no arribe fins a la població de Moixent.

Herrera ha informat la possibilitat que el tram l'Alcúdia-Moixent estiga finalitzat a mitjans de 2018. Durant la reunió, el subdelegat va recordar que el Ministeri de Foment està treballant per solucionar aquest problema i que en breu es traslladaria una resposta als assistents a la reunió amb dades més concretes, sobre les obres i el restabliment de la línia C2 de l ' Alcúdia a Moixent, així com la necessitat de l'ampliació del servei fins la Font de la Figuera.

En aquest sentit, l'alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, destaca la força que genera la unió de les institucions en una petició històrica com és la tornada del tren de rodalies a aquestes poblacions que a tantes persones beneficiaria, començant pels estudiants. "És una qüestió de voluntat pública", afirma Muñoz.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal