El govern anul·la 5 de les places ofertades per Xàtiva per regularitzar interinsEl consistori va fer lliurament a la Delegació de Govern de documentació relativa al procés de regularització de plantilla, què va ser examinada per l'organisme
foto El govern anul·la 5 de les places ofertades per Xàtiva per regularitzar interins

Tal i com publica hui el Levante... Dos mesos després de publicar-se l'Oferta d'Ocupació Pública (OEP) extraordinària i amb tots els tràmits en marxa, una esmena parcial de la Delegació de Govern ha obligat a l'Ajuntament de Xàtiva a rectificar lleugerament el guió de les oposicions programades en quatre fases, entre mitjans d'aquest any i 2020.

De les 57 places ocupades per treballadors interins que es van convocar a la fi de 2017, cinc acaben de retirar-se del procediment per incomplir els requisits establerts en la Llei de Pressupostos de l'Estat, segons la qual les vacants han d'haver estat copades «de manera ininterrompuda» per temporals des d'abans de 2005.

El consistori va fer lliurament a l'organisme estatal d'abundant documentació relativa al procés de regularització de la seva plantilla, incloent tots els contractes dels empleats afectats. Una vegada examinada, la Delegació va emetre l'1 de febrer un requeriment d'anul·lació parcial de la convocatòria que fa referència a cinc de les places ofertades: tres estan lligades al personal funcionari (una d'auxiliar d'administració general, una de tècnic auxiliar de biblioteca i una d'auxiliar d'equipaments públics), i altres dos són de personal laboral (una d'operari i una altra d'oficial). La junta de govern local va acordar ahir retirar les cinc en compliment de l'ordre del Govern.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal