El Festival Nits al Castell de Xàtiva fica a la venda els seus abonaments a partir de huiL'alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, també va confirmar que el grup Love of lesbian actuarà durant la Fira
foto El Festival Nits al Castell de Xàtiva fica a la venda els seus abonaments a partir de hui

Des de hui dilluns es poden comprar els abonaments per a les quatre actuacions d'enguany de Nits al Castell, Manel, Estrella Morente, Iván Ferreiro i Silvia Pérez Cruz, al preu de 70 euros, el que permetrà estalviar-se 10 euros, en total.

De manera telemática es podran comprar en Instantiquet mentre que de manera presencial en l' Oficina de Turisme. Les entrades individuals eixiran a la venda el proper dia 22 al preu de 20 euros, el que suposa un increment de preu respecte a edicions anteriors.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mariola Sanchis, va asegurar sentir-se molt satisfeta del cartel d'enguany, del que va destacar que calia fer alguna cosa especial per tal de celebrar els 20 anys del certamen.

L'alcalde de Xàtiva confirma l'actuació del grup Love of lesbian a la Fira de Xàtiva: L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va confirmar divendres passat que dos de les tres actuacions musicals que acollirà el camp de futbol de la Murta durant la fira d'Agost, ja estan tancades. A més, va explicar que els espais escènics de la plaça la Seu, el Mercat i la Glorieta es mantindran.

Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal