El COR bonificarà 11.330 rebuts per premiar als ciutadans i empreses que més reciclenLes bonificacions arribaran a tots els municipis del Consorci, determinats pel seu nombre d'habitants
foto El COR bonificarà 11.330 rebuts per premiar als ciutadans i empreses que més reciclen Facebook/ConsorcideResidus

Facebook/ConsorcideResidus

La comissió de govern del Consorci de Residus V5 - COR ha aprovat la proposta de bonificacions sobre la taxa del servei de transferència, transport, valorització i eliminació de residus i dels ecoparcs. Finalment seran quasi 230.000 euros els que es destinaran a premiar a les unitats fiscals més responsables mediambientalment i que afectaran directament a 11.330 rebuts dels veïns del COR, quedant 87.708 euros més per repartir entre els ciutadans i empreses més responsables.

Les bonificacions arribaran a tots els municipis del Consorci, que tenen reservada una bossa determinada pel nombre d'habitants a banda dels diners destinats a tota la xarxa consorciada. D'aquesta manera hi haurà un total de 5.665 bonificacions de quinze euros i altre nombre idèntic amb bonificacions de deu euros.

A més a més, els ciutadans inscrits en programes de compostatge domèstic --–com ja passa a localitats com Aiora, Bocairent, la Font de la Figuera o Carrícola-, rebran una bonificació addicional de 12 euros.

Aquestes bonificacions establides tindran en compte tots els residus abocats des del passat 1 de gener fins al proper 30 d'abril als ecoparcs fixes i mòbils de la xarxa consorciada. Aquesta serà la data de tall per a aquest exercici, ja que el COR ha de lliurar a la Diputació de València el llistat d'unitats fiscals a ser bonificades.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal