El Centre Social Juvenil d'Abú Masaifa a Xàtiva podria estar operatiu per al proper mes de setembreEl centre albergarà diversos equipaments destinats al públic juvenil
foto El Centre Social Juvenil d'Abú Masaifa a Xàtiva podria estar operatiu per al proper mes de setembre

La regidora de Benestar Social en l'Ajuntament de Xàtiva, Xelo Ángulo, va estar al nostre programa, junt a la responsible de Joventut, Lena Baraza, per tal de valorar l'inici de les obres d'adequació del Centre Social Juvenil d'Abú Masaifa.

Els treballs, que varen ser licitats amb un pressupost de 334.000 euros, s'han adjudicat per una quantitat sensiblement menor que ronda els 260.000 euros.
Angulo ha assegurat que està previst que les dues primers fases es finalitzen després de Fira i que la tercera, consistent en la reforma del teatre, al llarg del mes de setembre.

Cal recordar que el centre albergarà diversos equipaments destinats al públic juvenil, amb vocació de convertir-se en un centre referent per a activitats de formació i oci dels més joves.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal