El Centre Ocupacional presenta hui l'espot publicitari de la seua cursa popularEls protagonistes són els usuaris del centre i ens conviden a la cursa del 4 de maig
foto El Centre Ocupacional presenta hui l'espot publicitari de la seua cursa popular

El Centre Ocupacional presenta hui l' espot publicitari de la seua cursa popular: un espot gravat pels carrers per on passa la cursa, i on recorre diferents monuments que fan de Xàtiva una ciutat atractiva.

Els protagonistes, com no podia ser d'altra manera, són usuaris del Centre Ocupacional que, guiats per un grup d'estudiants del Grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Politècnica de València --– Campus de Gandia, ens convenceran per a que el proper 4 de maig acudim a l'Albereda Jaume I de Xàtiva per animar a tots i cadascun dels corredors que participen en aquesta cursa.

Rosa Adrià Llopis, Alberto Cabanes Sanchis, Paula Cabeza Labella, Jordi Esteban Gregori i Julián López Corsi han estat els autors de l'espot.

Des del centre ocupacional es vol “felicitar a aquest grup de professionals del món audiovisual i agrair-los el bon treball realitzat. D'aquesta manera és molt més fàcil promocionar un projecte en el que nosaltres creguem. Un projecte que al voltant d'una carrera popular treballa per la inclusió de les persones amb diversitat funcional.”
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal