Dos persones han mort i dos més han resultat ferides en un accident de trànsit a l'alçada de La Font de la FigueraL'accident es va produir en la carretera N-344 per la col·lisió d'un camió i un cotxe
foto Dos persones han mort i dos més han resultat ferides en un accident de trànsit a l'alçada de La Font de la Figuera

Dos persones han mort i dos més han resultat ferides en un accident de trànsit que s'ha produït a la carretera N-344 al seu pas per la Font de la Figuera. Els bombers, que van rebre  l'avís ahir a les 12,35h, assistiren al lloc dels fets on van haver d'excarcerar a les quatre persones que s'han vist involucrades en el succés.

Els fets, segons publica Comarcàlia.info, van ocòrrer al quilòmtre 126 de la N-344, a l'enllaç N3, a 3,4 km de la Font de la Figuera, on xocaren un camió i un cotxe. Fins allí es desplaçaren bombers dels parcs d'Ontinyent i de Xàtiva, i el sergent d'Alzira, a més de reforços dels parcs de Villena i d'Elda.

Pel que fa a l'assistència sanitària es mobilitzaren dues unitats del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), una Unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i un helicòpter medicalitzat. Malgrat l'assistència no va poder fer res per les víctimes, un home i una dona, mentre que es va assistir a les altres dues persones ferides.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal