Dos joves de 18 i 24 anys han mort en un xoc frontal a la Font de la FigueraL'accident va tindre lloc en la matinada de diumenge a la N-334
foto Dos joves de 18 i 24 anys han mort en un xoc frontal a la Font de la Figuera

Segons informa Europa Press... dos joves de 18 i 24 anys van morir en la matinada de diumenge a causa d'un xoc frontal entre el seu cotxe i un camió en la N-344 a l'alçada de la Font de la Figuera.

Els fets van tinder lloc sobre les tres de la matinada, quan els turismes en els quals viatjaven les dues dones col·lisionaren a l'alçada del quilòmetre 131,5 de la N-344.

Després de l'accident, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre una cridada d'alerta i va destinar allí als serveis mèdics per atendre a les dues víctimes, que van morir 'in situ'.

L'alcalde del municipi ha manifestat les seues condolències a família i amistats de les 2 víctimes. I ha recordat que “quan ens queixem de la N-344, de les obres i de la tardança i la perillositat no és per vici, és per evitar, entre altres, notícies tan tristes com esta”.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal