Detenen a un home en Xàtiva per delicte d'odi i amenacesLes recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de l'agressió a un jove de 21 anys que caminava per un carrer de Xàtiva
foto Detenen a un home en Xàtiva per delicte d'odi i amenaces

Agents de la Policia Nacional han detés en Xativa a un home de 53 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d'odi i amenaces, després d'agredir a un jove mentre li amenaçava de mort amb frases i insults d'índole racista.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de l'agressió a un jove de 21 anys que caminava per un carrer de Xàtiva quan en creuar-se amb aquest home i sense més va començar a cridar-li que s'anara al seu país, així com que se n'anara del carrer per que et vaig a matar. Seguidament es va acostar a ell i agarrant-li li va col·locar unes tisores en el coll mentre li cridava suposadament que si li tornava a veure per ací li mataria.
Els policies van esbrinar que, pel que sembla, hauria estat amenaçant i insultant al jove amb frases d'índole racista quan es creuaven pel carrer des de feia sis mesos abans.
Els agents, després de realitzar les comprovacions oportunes, van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'odi i amenaces.
El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal