Canals rep 278.500 euros per als Serveis Socials municipalsAquest finançament permet oferir una major i millor atenció a les necessitats dels veïns de la localitat
foto Canals rep 278.500 euros per als Serveis Socials municipals

Els Serveis Socials Municipals han rebut en l'exercici 2018 finançament de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per valor de 278.500€ per tal de millorar l'equip tècnic d'atenció als veïns de Canals.

Aquest finançament ha permés millorar l'equip social base així com impulsar programes d'emergència social, convivència i intervenció, prevenció i inserció social.
Aixímateix, també s'han optimitzat els horaris i ampliat el nombre de professionals per atendre d'una manera més ràpida i eficient les demandes dels ciutadans. Amb aquest increment del personal es compta actualment amb tres treballadores socials, un educador social, una psicòloga i una auxiliar administrativa.

L'increment de personal, així com el de les partides econòmiques per ajudes individuals i altres programes aprovats en els pressupostos municipals de 2018, permeten oferir una major i millor atenció a les necessitats dels veïns de la localitat.
Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal