Canals celebra que les Festes Sant Antoni Abat són d'Interés Turístic NacionalEl Centre Cultural Papa Calixt III va acollir la celebració institucional del reconeixement per al poble canalí, a la que assistiren el president de la Diputació de València Toni Gaspar i la diputada de Turisme Pilar Moncho.
foto Canals celebra que les Festes Sant Antoni Abat són d'Interés Turístic Nacional

L'acte, que va comptar amb la presència de les Festeres de Gràcia i els Festers dels últims deu anys, va tenir com a eix central el vídeo en el que es celebra i es promociona el reconeixement d'Interés Turístic Nacional a les Festes i el documental més extens que mostra cada detall dels tres dies de festa.

La regidora de Fira i Festes de Canals, Celia Ibáñez, va explicar a tots els assistents el treball d'aquests darrers tres anys per arribar a rebre la distinció.

L'alcalde de Canals Ricardo Requena, va cloure la cita felicitant a totes les canalines i canalins, i assegurant que la festa ja no és sols del municipi perquè “aquest reconeixement compromet a compartir i obrir la festivitat”.

L'acte va finalitzar amb el vítol de tots els assistents i amb la degustació de les pastes típiques de la festa.

Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal