Agenda del cap de setmana del 3 al 5 d'agostConsulta els actes més destacats del cap de setmana a la nostra comarca
foto Agenda del cap de setmana del 3 al 5 d'agost

Els caps de setmana estan replets d'actes i activitats per a totes les edats i per als diferents gustos. A més les festes dels pobles de la nostra comarca ja han arribat i tenim encara més propostes per conèixer els municipis que tenim ben a prop.

Dins de la programació Jove de Xàtiva, per al dissabte 4 d'agost s'ha organitzat una eixida a la mar amb activitats nàutiques de 10:00h a 18:00h. El preu d'aquesta activitat es de 40 euros amb Carnet Jove i de 50 per a adults.

Viu l'Estiu actiu a La Font de la Figuera compta amb colofó final. Per a aquest cap de setmana està prevista l'última actuació del festival En Clau de Sol divendres a les 22:30h en l'Esglesia. L'actuació titulada: El Dolç Turment contindrà la interpretació d'obres de Monteverdi, Vivaldi, Purceli, Literes i molts altres grans de la música, que seràn interpretats per la soprano Aurora Peña, el violinista Fernando Pascual i el clavincembalista Francesc Gamon.

D'altra banda, el cap de setmana i el próxim dilluns tindran lloc les Festes en Honor al Santissim Crist dels Afligits amb la cordà, l'actuació de l'Orquestra Titanic, la misa i la processó com a actes principals.

El Genovés afronta ja els actes centrals de les seues festes. El Genovés afronta els actes centrals de les seues festes. Per  a hui Divendres a les 18:30 al trinquet tindrà lloc la Gran Partida Professional de Pilota on Sergio i Brisca s'enfrontaran al Moltó i Tonet. Una hora mes tard, es realitzarà la competició d'Autos Locos des de el Carrer Calvari. La jornada es completarà amb un sopar d'aixelleta a la plaça de La Inmaculada.

Dissabte, el plat fort serà el concurs de disfresses que recorrerà el poble. A les 20h ho faran els mes menuts i a partir de les 23:30 aplegarà el torn del concurs d'adults.
Per completar els actes d'aquesta setmana, el Diumenge serà el dia dels majors amb misa, pujada a l'ermita, cremà de la foguera, sopar popular i Disco-Mòbil.
Les festes es prolongaran fins al dimecres 8 d'agost.

Xàtiva celebra la festivitat de la seua patrona la Mare de Deu de la Seu. Diumenge, els actes en el seu honor començaran a les 8h amb una misa a La Seu i per la vesprada, a les 20h tindrà lloc la processó general.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal