Agenda del cap de setmana del 27 al 29 de juliolConsulta els actes més destacats del cap de setmana a la nostra comarca.
foto Agenda del cap de setmana del 27 al 29 de juliol

Seguixen els actes programats per a les Festes Patronals de Barxeta. Al llarg del dia de hui, dedicat a Sant Isidre, hi ha organitzada una exposició de Motos Antigues i Etnologia des de les 11h, a la mateixa hora ha començat el passacarrer amb recollida de festers per a acudir a la Misa prevista per a les 12h. Com a actes més destacats de la vesprada-nit, a les 21h tindrà lloc la Processó, a les 22:30h una paella gegant i, posteriorment actuació de l'orquestra La Fiesta i Discomòbil.

Demà, dia del Crist, serà l'última jornada de festes amb passacarrer i misa al mateix horari, processó a les 21h i posterior ofrena al Santissim Crist. Els actes aplegaràn a la fi amb la cloenda oficial i el musical del Rei Lleó a la 1:00h, junt als Salves Festers a les 2:00h.

Les Festes d'Annuir van guanyant presencia auqest cap de setmana. Esta vesprada a les 19h serà la Final del Campionat de Truc. Demà dissabte a les 21h començarà al concurs de paelles amenitzat amb discomòbil a partir de les 24h. Per últim, diumenge a les 19h serà protagonista el Memorial Julio Climent de pilota.

La IV edició del “Xàtiva a la Fresca” continua amb els actes programats. La programació es completarà amb la pel·lícula «Señor dame paciencia», que visitarà la Plaça del Raval esta nit a partir de les 22:30h.

La bona música i el bon temps segueixen acompanyant les Nits al Castell de Montesa. Hui aplega el torn de l'actuació de 'Júlia' a partir de les 23h.

Les Nits al Jardí de Rotglà finalitzen hui després d'omplir el mes amb la millor música instrumental de jazz, blues, rock y swing en directe. Los Fenders d'Almassora protagonitzaran l'ultima actuació.  Aquestes Nits al Jardí tenen lloc Museu del Tabac de Rotglà i Corberà des de les 23h.

Dins de la programació Jove de Xàtiva, demà dissabte es realitzarà un taller de palets de 10:30 a 12:30 en la Casa de la Joventut.

Juan Perro tanca la programació de la 21ª edició de Nits al Castell. Demà dissabte arriba l'última jornada del Festival Internacional Nits al Castell.

Viu l'Estiu actiu a La Font de la Figuera compta amb diversos actes per a aquesta setmana. Demà a les 23h esta prevista la presentació de les Regines de la Dansà al Teatre Joan de Joanes.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal