Agenda del cap de setmana del 14 al 16 de setembreConsulta els actes més destacats del cap de setmana a la nostra comarca.
foto Agenda del cap de setmana del 14 al 16 de setembre

Seguix la programació musical de la Fira de Canals.  Hui divendres tindrà lloc el concert de Javier de Pecos a les 23:00h en la Plaça del Pont del Riu. Aquest dia, una mica més tard a la Zona Jove Quatre Camins, actuarà l'orquestra Grupo Zona Zero a les 00:00h i a les 4:00h continuarà la festa amb la discomòbil.

Després de la desfilada de disfresses el dissabte 15, a la 1:00h, actuarà l'Orquestra Genesis a la Plaça Pont del Riu, mentre que a mitjanit començarà la discomòbil a la Zona Jove.

El primer cap de setmana de fira conclourà el diumenge 16 amb la mostra de danses amb el Grup Canyamars de Canals i el Grup de danses de Puertollano, a les 19:30h a la Plaça del Pont del Riu.
 
L'Associació de Veïns Raval --– Retorno de Xàtiva ha organitzat per a hui un taller de fanalets amb cercavila. L'acte començarà a les 18:30h a la Plaça Pintor Tudela i sols es necessari portar-se una cullera per poder participar.

La tercera edició de la Custom Meeting Xàtiva aplega diumenge al Pabelló Ballester. A les 9:00h està previst l'inici de la jornada festiva amb l'esmorzar. A partir d'ahí hi haurà Ruta Barítica, Paella, Animació Infantil, Musica en directe i Sortejos, entre d'altres.
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal