Agenda del cap de setmana del 12 al 14 d'octubreConsulta l'agenda de la nostra comarca aquest cap de setmana.
foto Agenda del cap de setmana del 12 al 14 d'octubre

Aquest dissabte a Canals se celebraran el concurs i ball de disfresses que es van ajornar en la Fira de Setembre. Hi haurà més d'una vintena de premis, i el guanyador s'emportarà 300 euros.

Comencen a Xàtiva les Festes del Carrer Puig, que s'allargaran fins el proper diumenge. Entre les activitats destacades, les Varietés a la Plaça la Morera que tindran lloc el dissabte a les 23 de la nit.

Més festes de carrer a Xàtiva. Des del divendres i fins el dilluns 15 d'octubre, serà el torn del carrer Sant Joaquim. Aquest divendres a les 23 de la nit es realitzarà el tradicional Pregó.

Fins dissabte, a la Casa de la Cultura de Xàtiva, l'exposició “Del Rus al Tripartit (2002-2018)”, amb Vinyetes amb la història gràfica local, de Paco Roca, publicades en mitjans de comunicació escrits.L'exposició es pot veure a la Sala Exposicions de la 1ª planta.

Aquest dissabte a la Casa de la Joventut, quedada multifandom organitzada pels Corresponsals Juvenils. La reunió començarà a les 17:30 de la vesprada.

Canals realitza aquest diumenge 14 d'octubre una ruta turística, per celebrar el Dia Mundial del Turisme. La proposta és «Els Borja, l'aigua i les nostres riqueses», començarà a les 11:00h i durarà unes tres hores, recorrent alguns dels llocs més emblemàtics del municipi.Per participar cal inscriure's hui alCentre Cultural Ca Don José, de forma gratuïta.

El Centre Excursionista de Xàtiva ha programat per al diumenge una eixida a la Ruta de Vallmelós de la Font de la Figuera. L'hora d'eixida serà les 8 del matí des de la Font del Lleó, i la dificultat és moderada. Es pot apuntar fins divendres al correu del Centre Excursionista: cexxativa@gmail.com. El cost és de 3 euros i es pot pagar a l'eixida.

Aquest cap de setmana al Paratge Natural de la Cova Negra de Xàtiva, a les 11:30 tant dissabte com diumenge, rutes teatralitzades gratuïtes per la campanya “Tota gota fa corrent”.

Fins el proper dilluns es poden presentar els treballs per als concursos que organitza la Junta Local Fallera de Xàtiva en horari de 20:30 a 21:30 els dilluns i dijous a la seua seu, al carrer Montcada.

A partir del 20 d'Octubre a l'Alcúdia de Crespins, comença el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil, que tindrà lloc a l'edifici de la biblioteca municipal els dissabtes de 9 a 14 i de 16 a 21. El preu és de 125 euros per als joves i empadronats a l'Alcúdia de Crespins.

L'associació fotogràfica de Canals convoca el seu 38° Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”.Des de l'1 de novembre i fins l'11 de desembre es podran fer arribar fotografies en les modalitats de tema lliure i blanc i negre, amb un premi de 500 euros per a la col·lecció d'honor i de 300 euros per a la col·lecció accèssit. A més a més també hi haurà premis socials per a les fotografies soltes.  La decisió del jurat es donarà a conèixer el 15 de desembre
Xtradio Emisora Local · C / AbĂș Masaifa nÂș 8, piso 9Âș, pta. 26 · 46800 XĂ tiva (Valencia) · Tel. 96 050 12 20 · Nota legal