Agenda del cap de setmana 11-13 de maigConsulta els principals actes programats a la comarca de la Costera
foto Agenda del cap de setmana 11-13 de maig

Visita final d'obres de la nova glorieta d'accés a la ciutat de Xàtiva, així com al conjunt d'actuacions en la zona. L'acte tindrà lloc a les 12 hores, sent el punt de trobada l'aparcament del cementeri municipal. Posteriorment, les autoritats visitaran les actuacions tant a l'àrea de la redona del cementeri com a l'àrea de la redona de McDonalds. Assistiran l'alcalde Roger Cerdà, el primer tinent d'alcalde, Miquel Lorente; el subsecretari de la Conselleria d'Habitatge, Obres i Vertebració del Territori, Francesc Signes, i el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Canals celebra una nova edició de la “Setmana de la Formació Empresarial”: Hui divendres “EINES DE SUPORT AL COMERÇ MINORISTA” a les 13:30 a Ca Don José amb Mª Victoria Guillén I “GESTIONA LES TEUES XARXES SOCIALS AMB HOOTSUITE” amb Álvaro Valladares.

L'escriptora xativina Purificació Mascarell presenta hui divendres a la Casa de Cultura de Xàtiva a les 19.30 hores el llibre 'Centre Comercial L'Oblit', obra guanyadora de la primera edició del Premi de Narrativa Infantil Enric Lluch.

El Grup Instrumental Llavents oferirà aquesta vesprada a les 20:00h a l'esglèsia de Sant Onofre de Xàtiva el concert 'Vents de Primavera'.

A les 20:00h es presentarà 'A l'ombra del temps', de Sebastià Carratalà, a la Biblioteca Pública de l'Alcúdia de Crespins: Es comptarà amb la participació de l'autor i de Toni Rico, professor i membre de l'Associació Cultural La Garrofera.

Xàtiva acollirà la Jornada comarcal "Si participes, tu decideixes" organitzada per la Diputació de València creades per a sensibilitzar a la població sobre la participació, des d'una perspectiva de drets, i millorar el coneixement de les persones participants dels diferents espais públics del municipi generant la motivació cap a la participació.

Es duran a terme demà dissabte a la Casa de Cultura de Xàtiva, de 10:00h a 14:30h.
 
Ciutadans celebrarà demà l'acte de presentació territorial a Xàtiva a la Casa de Cultura de la ciutat: A més, durant la jornada s'ubicarà una carpa informativa a l'Albereda.
La II GastroFira Artesanal de la Mancomunitat es celebrarà demà dissabte a Enguera: La jornada arrancarà a les 10:00h i a les 11:00h es celebrarà la inauguració oficial. A partir d'eixa hora i fins les 14:00h hi haurà ludoteca infantil. A les 11:30h s'oferirà una visita guiada per Enguera i a les 13:00h actuarà el grup de danses del municipi. Seguidament, a les 13:45h es sortejarà el primer lot de productes de la terra. La ludoteca infantil s'iniciarà de nou a les 17:00h i fins les 22:00h. A les 19:30h es sortejarà el segon lot de productes de la terra i a les 20:00h actuarà el grup 'Leukoners'. A les 22:00h es clausurarà la fira.

L'Alcúdia de Crespins acollirà demà, des de les 18:00 hores a l'avinguda Corts Valencianes, la I Festa per la Igualtat organitzada per la Regidoria de Joventut amb la col-laboració de la regidoria d'Igualtat i la Comissió de Festes que comptarà, entre altres, amb les actuacions de diferents grups musicals.

La Casa de Cultura de Xàtiva acollirà demà a les 19:30h una xerrada organitzada per la Societat Protectora d'Animals de Xàtiva en la que la coordinadora de Pacma en València, Raquel Aguilar, ficarà de manifest les raons que ens impulsen a ajudar als animals i defendre els seus drets.

Concert Extraordinari d'Aniversari a càrrec de la Jove Orquestra i de la Banda Simfònica de la Societat de la Primitiva Setabense: La cita sera dissabte a les 19:30h al Gran Teatre de Xàtiva.

Festa de presentació del Festival MiL I trobada de la Muixeranga: Es celebrarà en la vesprada de dissabte al Jardí de la Pau de Xàtiva.

Diumenge es celebrarà una nova edició del Mercat de la Terra a la plaça del Mercat de Xàtiva a partir de les 10:00h.

I vos adelantem que...
L'Ajuntament de Xàtiva ha anunciat l'obertura de la convocatòria per a sol·licitar el càrrec de Reina de la Fira d'Agost 2018, que s'iniciarà el proper dimarts i finalitzarà el 12 de juny, podent ser prorrogat per motius especials. Les candidates hauran ser naturals de Xàtiva, tenir la residència a Xàtiva o estar empadronades a la localitat, hauran de ser majors de 18 anys i presentaran la seua candidatura mitjançant una sol·licitud per Registre d'Entrada a l'Ajuntament.

Proper dimecres es celebrarà la presentació del FOCUS PYME 2018, a les 10:30 h en la Sala Polivalent de la Casa de Cultura "Ca Don José" de Canals. Aquesta nova edició del FOCUS PYME, important encontre empresarial de referència entre emprenedors de la Comunitat Valenciana, es celebrarà el dimarts 22 de maig de 15:30 a 20:00 h en la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura "Ca Don José".

Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal