Agenda cap de setmana 13-15 d'abril 2018Consulta la programació prevista per al cap de setmana
foto Agenda cap de setmana 13-15 d'abril 2018

Xàtiva Unida convoca una nova assemblea ciutadana per a hui divendres: La cita sera a les 19:00h a l'Albereda.

La seu de Compromís per Canals acollirà hui divendres a les 19 h, la xerrada “Recuperant la memòria històrica” a càrrec de Ferran Puchades, de la Secretaria Autonòmica de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Continua la Setmana del Medi Ambient a Canals: José Manuel Ros, membre del voluntariat valencià de Greenpeace, impartirà hui una xerrada sobre la problemàtica medi ambiental causada pels plàstics que es celebrarà a les 19:00 en la tercera planta de la Casa de la Cultura “Ca Don José”. A més, demà dissabte tindrà lloc la Fira del Medi Ambient on més d'una quinzena d'institucions, empreses i associacions dedicades a la conservació de la natura, la producció respectuosa amb l'entorn, les energies renovables i el reciclatge, estaran presents en els estands que es col·locaran a l'avinguda Vicente Ferri de 10:00 a 14:00.
Continua l'Abril Mes Cultural a L'Alcúdia de Crespins: Hui divendres a les 20 hores, la Sala Generalitat acollirà un recital de poesia d'Alejandra Pizarnik. I dissabte, a les 19,30 hores, l'Orquestra Adagio oferirà un concert a la Casa de Cultura.

Xateba demana a la ciutadania propostes de dones que hagen destacat en la seva trajectòria vital pel seu compromís en la lluita per la igualtat de gènere per atorgar el seu catorzé premi Xateba. La data màxima de presentació de candidatures sera hui divendres. Aquestes propostes, degudament argumentades, hauran de dirigir-se a info@xateba.es. Les bases poden consultar-se en www.xateba.es

L'IES Lluís Simarro de Xàtiva acollirà els examens d'anglès de Cambridge que es celebraran el proper 23 de juny. Les inscripcions per poder realitzar les proves estaran obertes fins hui divendres. Els alumnes que estiguen interessats poden contactar amb el professorat del departament d'anglàs per a gestionar la matrícula.

Xàtiva organitza aquest cap de setmana tallers de tècnica vocal per a teatre i de cuina vegetariana dirigits a joves: El de tècnica vocal serà aquesta vesprada entre les 17,30 i 19,30 hores. I el del cuina vegetariana demà a les 11:00h.

El Gran Teatre de Xàtiva celebra el Mes de la Dansa amb el Ballem 2018 que es celebrarà en dues sessions hui divendres i demà dissabte a les 20:00h.

L'Associació Cultural la Garrofera convoca el premi 'Enric Valor' de narrativa i el 'Antoni Ferrer' de poesía dotats amb 400 euros cadascun: la comissió organitzadora del Certamen ha decidit ampliar el termini de presentació d'originals fins el proper divendres, dia 20 d'abril.

El Grup de Teatre de la Unió Protectora Musical de Vallada presenta aquest cap de setmana 'Un negoci inmillorable', el nou sainet de José Domingo Gómez. Hui divendres hi haurà un passe a les 22:15 i demà a les 20:00h.

El Club de Boxeo de l'Alcúdia de Crespins ha organitzat per a demà dissabte a partir de les 11:00h un Curs de Boxeo amb Jero Garcia, Coach-presentador de Hermano Mayor. Les places són limitades i tots els assistents obtindran un diploma d'assistència.

Gimkana zombie pels carrers de Canals: Es celebrarà aquest dissabte entre les 23:00h i les 5:30h de la matinada.

Diumenge es celebrarà a partir de les 10:00h una nova edició del Mercat de la Terra a la plaça del Mercat de Xàtiva.

I vos adelantem que...
Proper dilluns dia 16 d'abril es celebrarà l'acte de lliurament de premis del concurs 'La Manco amb les Falles' a les 13:30h a la seu de la Mancomunitat en Xàtiva. L'acte estarà encapçalat per la presidenta de la Mancomunitat, Mª José Tortosa, i comptarà amb els guanyadors tant de Xàtiva com d'Enguera.

La plataforma en defensa del sistema públic de pensions Xàtiva-la Costera, ha organitzat una nova concentració per a dilluns a les 20:00h davant de la porta de l'Ajuntament.

Xtradio Emisora Local ┬Ě C / Ab├║ Masaifa n┬║ 8, piso 9┬║, pta. 26 ┬Ě 46800 X├átiva (Valencia) ┬Ě Tel. 96 050 12 20 ┬Ě Nota legal